Grus i Borås

Rutinerade leverantörer av grus i Borås - den bästa grusen i Borås hittar du hos våra olika leverantörer av grus här. Bor du i närheten av Borås och behöver få tag i någon slags grus, t.ex. betonggrus eller gungsand, kan du här hitta de bästa och mest erfarna företagen och leverantörerna av grus och sand som finns i Borås. Som exempel kan du få hjälp med att hitta grus som finharpad grus, betonggrus, gungsand och rörgravsgrus i Borås genom att kontakta någon av våra 2 olika grusleverantörer som arbetar i Borås nedan.

Grus i Borås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla leverantörer av sand och grus i Borås:

Thomas Betong
Ålandsgatan 1
504 41 Borås


XL-BYGG Norrby Trä
Jössagatan 23
504 41 Borås
Matjord i Borås

Många leverantörer och återförsäljare av grus brukar också erbjuda möjlighet att köpa matjord i Borås. Om du behöver hjälp med matgjord i Borås så kan du kontakta någon av våra grusföretag från listan ovan.

Grusfakta om Borås

I Borås finns som bekant minst en verksam leverantör av grus och här nedan finner du lite generell fakta om Borås.

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Här kan du läsa mer om Borås om du vill veta mer än sand och grus i Borås.

I Borås hittade vi sammanlagt 2 företag inom grus att välja mellan. Om du inte hittar någon återförsäljare av grus i Borås som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom kross och grus i Västra Götaland.