Grus i Katrineholm

Rutinerade leverantörer av grus i Katrineholm - den bästa grusen i Katrineholm hittar du hos våra olika leverantörer av grus här. Bor du i närheten av Katrineholm och behöver få tag i någon slags grus, t.ex. betonggrus eller gungsand, kan du här hitta de bästa och mest erfarna företagen och leverantörerna av grus och sand som finns i Katrineholm. Som exempel kan du få hjälp med att hitta grus som finharpad grus, betonggrus, gungsand och rörgravsgrus i Katrineholm genom att kontakta någon av våra 0 olika grusleverantörer som arbetar i Katrineholm nedan.

Grus i Katrineholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla leverantörer av sand och grus i Katrineholm:Matjord i Katrineholm

Många leverantörer och återförsäljare av grus brukar också erbjuda möjlighet att köpa matjord i Katrineholm. Om du behöver hjälp med matgjord i Katrineholm så kan du kontakta någon av våra grusföretag från listan ovan.

Grusfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns som bekant minst en verksam leverantör av grus och här nedan finner du lite generell fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Här kan du läsa mer om Katrineholm om du vill veta mer än sand och grus i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi sammanlagt 0 företag inom grus att välja mellan. Om du inte hittar någon återförsäljare av grus i Katrineholm som uppfyller dina behov föreslår vi att du letar vidare efter andra företag inom kross och grus i Södermanland.